BETROUWBARE HUURDER IN DEN HAAG VINDEN?

Het vinden van een betrouwbare huurder kan lastig zijn indien u niet weet waar u op moet letten. Zeker bij de beoordeling van iemand die u niet kent. Expat & Property Management heeft ruime ervaring in de beoordeling van potentiële (expat) huurders in Den Haag en omstreken.

 Vraag nú onze brochure aan! 

Uw woning verhuren is een vertrouwenskwestie. Indien u iemand in uw kennissenkring heeft die "via - via" een potentiële huurder kent dan geeft dat al wat meer zekerheid. Maar als u wilt verhuren in het hogere segment, waar veel Haagse expats in zoeken, is het beoordelen van iemand die net in Nederland komt werken en wonen lastig. 

vertrouwd verhuren aan expats

Expat & Property Management heeft een uitgebreid netwerk van bedrijven en internationale instellingen die regelmatig een beroep op ons doen om hun personeel te huisvesten. We hebben snel een huurder voor u gevonden en weten bovendien meer over de achtergrond van deze huurder. Elke kandidaat-huurder dient gegevens over inkomen, verklaring van goed-huurgedrag bij de vorige verhuurder aan ons te overleggen. Met nog andere documenten waaronder legitimatie, werkgeversverklaring en loonstrook krijgen wij inzicht in de potentiële (expat) huurder en kunnen wij u een betrouwbare huurder aan u voorstellen. 

BETROUWBAAR: EEN GOEDE HUUROVEREENKOMST

Hierna maken wij een huurovereenkomst. Onze huurcontract is gebaseerd op het modelcontract van de Raad van Onroerende Zaken. Dit contract wordt eerst aan u voorgelegd voordat wij deze aan de huurder aanbieden.  Na ondertekening zullen wij de eerste huurbetaling en betaling van de waarborgsom coördineren. 

BETROUWBAAR: OVERDRACHT MET INSPECTIERAPPORT 

Hierna volgt de de sleuteloverdracht. Wij zullen samen met u en die nieuwe huurder door de ruimte wandelen en aantekeningen maken van wat we tegenkomen: eventuele gebreken leggen we vast met foto's.

BETROUWBAAR WONINGBEHEER

Indien woningbeheer door ons laat uitvoeren heeft u verder geen omkijken meer naar het hele proces. Wij regelen dan alles voor u en komen pas weer bij het einde van de huurovereenkomst bij u terug: wilt u dat wij een nieuwe huurder zoeken? 

EEN BETROUWBARE HUURDER VINDEN?

Een betrouwbare huurder vindt u via Expat & Property Management! 

Meer weten? Lees verder over onze aanhuurbegeleiding in Den Haag als u zelf op zoek bent naar een huis in Den Haag. Overweegt u alle beheer uit handen te geven rond de verhuur van uw vastgoed? Lees dan verder over onze vastgoedbeheer dienstverlening in Den Haag en omgeving.

Bel nu: 070 338 94 83


Woning aanmelden voor verhuurMeer informatie? Vraag onze brochure aan


vrijblijvende informatie

Toesturen van vrijblijvende informatie over het verhuren van uw woning.

Oriënterend gesprek

Oriënterend gesprek bij u thuis inclusief huurprijsadvies. Tevens vertellen wij u meer over de juridische (on)mogelijkheden bij het verhuren van uw woning.

fotoreportage

Wij maken een fotoreportage ten behoeve van de (online) advertentie.

ons netwerk

De woning zal worden uitgezet binnen ons netwerk van internationale bedrijven en samenwerkingspartners.

bezichtiging

Wij voeren de bezichtigingen. Vooraf informeren wij u per email over de geplande datum en tijdstip.

Onderhandelingsfase

Wij begeleiden de onderhandelingen. Met als doel een zo goed resultaat voor u als verhuurder.

Screenen

Screenen van aspirant huurder(s) inclusief creditcheck.

opdrachtbevestiging

Wij sturen de documenten van de huurders tezamen met een opdrachtbevestiging naar u toe. Wanneer u definitief akkoord bent met de huurder(s) dan ontvangen wij graag de getekende opdrachtbevestiging van u.

huurovereenkomst

Opstellen van de op maat gemaakte huurovereenkomst.

Sleuteloverdracht

Sleuteloverdracht inclusief een uitgebreid incheckrapport met foto’s en meterstanden. Desgewenst sluiten wij het energiecontract over op naam van de huurder(s). Wanneer u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn tijdens de sleuteloverdracht dan is dat geen probleem. Wij versturen het rapport digitaal naar u toe. Na het doornemen van het rapport heeft zowel u als de huurder nog 14 dagen om opmerkingen toe te voegen.

Beheer

Beheer van de woning (optioneel).

uitcheckrapport

Wanneer de huurder(s) de woning verlaat maken wij een uitcheckrapport op met foto’s en meterstanden.

Vraag onze vrijblijvende brochure aan met meer informatie over het verhuren van uw woning!

Met informatie over huurcontracten en onze werkwijze voor veilige verhuur.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms