Visual

Een woning huren

Expat & Property Management heeft een ruim aanbod huurwoningen, van eenvoudige en betaalbare studio’s of appartementen tot luxe villa’s en penthouses. Het organiseren van bezichtigingen en tours, het opzetten van de huurovereenkomst en begeleiding bij de uitgebreide incheck zijn onderdeel van onze standaard service.

Een woning huren bij Expat & Property Management. 

Wat u kunt verwachten?

  • flexibele uren voor bezichtigingen en tours;
  • zowel korte- als lange termijn verhuur;
  • gemeubileerde en gestoffeerde woningen;
  • full market search;
  • ‘no-cure, no-pay’
  • veel kennis in huis.

Expat & Property Management kan zorgdragen voor alle praktische aspecten van een verhuizing, zoals de aansluiting van nutsvoorzieningen en de connectie voor internet en TV. Op deze manier garanderen wij optimaal gemak, snelle uitvoering en het best mogelijke resultaat voor elke klant.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten meld u dan aan via het zoekopdrachtformulier of neem gerust even contact met ons op.

Expat & Property Management – your partner in quality rentals.

Bezichtigingsaanvraag

Bezichtigingsaanvraag via de websites, email of telefonisch.

Rondleiding

Wij leiden u rond door de woning. Indien u niet aanwezig kunt zijn vanwege een verblijf in het buitenland dan maken wij graag een bezichtigingsvideo voor u.

intentieverklaring

Wanneer u een woning via ons kantoor wilt huren dan vragen wij u persoonlijke documenten op middels een intentieverklaring. Deze verklaring ontvangen wij graag ingevuld en ondertekend retour tezamen met uw documenten.

akkoord

Zodra wij de documenten hebben ontvangen dan leggen wij het voor aan de verhuurder ter akkoord.

huurovereenkomst

Na akkoord van de verhuurder gaan wij over tot het opstellen van de huurovereenkomst en zal deze eerst aan de verhuurder worden overhandigd ter ondertekening. Daarna ontvangt u van ons de huurovereenkomst tezamen met de factuur voor de eerste betaling. Deze betaling dient op onze rekening te staan voor het moment van sleuteloverdracht.

sleuteloverdracht

Op de dag van de sleuteloverdracht zullen wij een digitaal incheckrapport opstellen. Hierin noteren wij de staat van de woning tezamen met foto’s van de meterstanden en algemene foto’s van de woning. Zowel u als de verhuurder kunnen binnen 14 dagen na sleuteloverdracht nog opmerkingen aan het rapport toevoegen.

Neem contact op voor meer informatie

Wij zijn u graag van dienst!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?