Expat Housing den haag

Expat Housing in Den Haag, ofwel woonruimte verhuren aan expats.  Wat moet er gebeuren om te verhuren aan Expats? Welke eisen stellen expats in het algemeen aan wonen in Den Haag? Wat komt er administratief bij kijken om je woning in Den Haag te gaan verhuren?

In deze blog gaan we in op een aantal vragen die we kregen van de woningeigenaar in Den Haag, Bezuidenhout, die bestaande woningen na verbouwing aan expats wilde gaan verhuren.

Expat woningen super de luxe?

Een expatwoning hoeft niet super de luxe; expats zijn er in alle soorten en inkomensklassen. En een groot deel van de expats is op zoek naar een betaalbare woning die voorzien is van alles wat de Nederlandse huizenzoeker ook wil. Wel is het voor een expat belangrijk dat de woning gebruiksklaar is; gemeubileerd en gestoffeerd is voor 80% van de expat- woning zoekers een vereiste. 


Expat woning in Bezuidenhout

‘Onze’ verhuurder heeft twee woningen in Bezuidenhout. Deze wijk heeft een prachtige ligging dichtbij de snelwegen A12/A4/A44 wat voor sommige expats belangrijks is omdat ze in Den Haag wonen en buiten Den Haag werken.  Bezuidenhout heeft veel scholen wat voor expat gezinnen met kinderen heel belangrijk is. Ook is Bezuidenhout een prettige omgeving voor kinderen van expats; er wonen er hier een heleboel.

De locatie was dus prima voor elkaar!

Expathousing indeling woning

Waar we met de nieuwe verhuurder over meedachten is de inrichting van de woning na de verbouwing. Wij adviseerden om de woning neutraal/ modern in te richten zodat het voor veel expats aantrekkelijk zou zijn. Het afwerkingsniveau van een expat woning in Bezuidenhout mag wel luxer zijn omdat dat in lijn is met de woning zelf en de hoogte van de huur. De luxe keuken werd daarom voorzien van inbouwapparatuur; Liebherr koelkast en vriezer, vaatwasser, heteluchtoven en aparte magnetronoven.

Expat Housing administratie

Onze huurder wilde na de verbouwing van de woningen zich richten op andere verbouwprojecten en liet graag het hele proces van bezichtiging tot sleuteloverdracht aan Expat en Property Management. Hiervoor hebben wij een overeenkomst voor volledig Property Management opgesteld en konden wij uit ons bestaande netwerk beide woningen verhuren toen de woningen na verbouwing waren ingericht. Expat Housing i.c.m. property management betekent dat wij voor u de huurpenningen ontvangen, maar ook alles op technisch gebied afhandelen, bijvoorbeeld een CV ketel storing afhandelen. Ook regulier onderhoud aan de binnen- of buitenkant van de woning.

(ver)huur naar tevredenheid!

Beide woningen zijn inmiddels al 7 maanden verhuurd naar tevredenheid van de huurder en de verhuurder! Is Expat Housing aanbieden in Den Haag iets voor u? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of vraag onze brochure met informatie over de zekerheden van verhuren via Expat en Property Management.  

Bel nu: 070 338 94 83

Intakegesprek

Intakegesprek, wat zijn de wensen van de aspirant huurder(s)?

Woningselectie

Expat & Property Management selecteert woningen die passen binnen de zoekcriteria.

Woningtour

Rijden van een tour – alle geselecteerde woningen worden zoveel mogelijk in één tour bekeken.

Onderhandelingsfase

Expat & Property Management gaat voor een zo goed mogelijk resultaat.

Controle

Controle van de huurovereenkomst.

sleuteloverdracht

Expat & Property Management is aanwezig bij de sleuteloverdracht om zo uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

aanspreekpunt

Expat & Property Management is aanspreekpunt tijdens de huurperiode.

uitcheck

Tevens is Expat & Property Management aanwezig tijdens de uitcheck.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms